Nerdevents Recensioner

Nerdevents Recensioner

Info om bloggen.

Vilket spel är bra? Vilken film är värd att se? Se vad våra skribenter säger! Alla recensioner är gjorda av nördar, för nördar :) Och alla recensioner är skribenternas egna åsikter.

Den onda trollkarlen

BöckerSkapad av Sabina Johansson tor, november 29, 2018 07:50:37
Hej!Det känns så fantastiskt att ha fått äran av Jimmy Sjökvist att få recensioner hans spännande bok och spel Den onda trollkarlen! Boken är fantastiskt skriven med mycket spänning och fartfyllda äventyr.
Man fastnar lätt i författarens värld där man får följa hur olika karaktärer tar sig igenom olika hinder när dem är på sitt äventyr till den onda trollkarlen.
Det jag uppskattar otroligt mycket med boken är hur Jimmy Sjökvist har lagt in budskap hur man ska hitta en trygghetsplats när saker blir svårt som man kan använda sig av i verkligheten. Kort spelet som är kopplat till boken som även Jimmy Sjökvist har skapat är otroligt roligt, spännande och lätt att sätta in sig i.

Boken och spelet är utvecklat av Jimmy Sjökvist och hans familj det märks hur alla har varit arrangerat och utvecklat något fantastiskt! Boken passar vuxna och barn.

Kan varmt rekommendera boken och spelet!

För att beställa gör ni det genom denna länk: http://www.seabranch.se

  • Kommentarer(0)//recensioner.nerdevents.se/#post26